How far is too far?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 12 of 12

Thread: How far is too far?

  1. #1
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879

    How far is too far?

    I took my celeron 533a to 960 and it was fine. But then I tried to do 124 mhz bus. And now my computer is messed! I wont boot! I mean, it'll boot in safe mode but not to normal windows. Whats goin on? did i push it too far? http://bbs.agn3d.com/messageview.cfm...threadid=35358 http://discussions.hardwarecentral.c...ML/005611.html



    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  2. #2
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    ^BUMP^

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    The origin of stupidity - Alabama
    Posts
    735
    Same thing happened to me with my P3 750. I would defrag first, then I would scandisk. If this doesn't help, keep the CPU off for a day or so. Then try again. My P2-450 used to lock up at 600, I'd set it back to 560, then a day later it would go back to 600. CPU's are like chicks, man...
    You people who think you know everything really piss people like me off who really do know everything.
    http://geocities.com/r337m0nk3y/net/smileysex5.gif

  4. #4
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    Can you defrag/scandisk from dos or safe mode?

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  5. #5
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    To the top? Please?

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  6. #6
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    784
    What is your voltage?
    your Dram clock setting?
    cas setting?
    CPU and Sys Temps?
    I am running a 533a and it is a hot little bugger, I am not sure that the Golden Orb will cool that thing if you are pushing 2.0 volts..

    I can see about 920 kind of stable on air @ 1.8 volts. And 907 very stable @ 1.8 v but I have to keep an EyE on the temps.




    ^^^^This is under load and after about 2 hours of Seti^^^^

    [This message has been edited by B/K (edited 05-14-2000).]

  7. #7
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Arlington, Texas, USA
    Posts
    882
    Yes, you can defrag and scandisk from both dos and safe mode. Try it in safe mode, if that don't work email me for instructions on dos scandisk and defrag.

    ------------------
    Check out the Overclockers Network at: http://www.overclockers-network.com/
    -Lord Gumby: Administrative Gear Head
    Check out the Overclockers Network at: http://www.overclockers-network.com/
    -Lord Gumby: Administrative Gear Head

  8. #8
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    I figured it out. this easy. I blew up my sound card. Great. I formatted and installed the new drivers for my live. Then when i rebooted, it started to play the intro and paused on the first beat of it. and wouldnt stop playing it!! I have come to the conclusion that i blew out either the pci slot or the sound card. anyone got a good isa card i can buy?
    thanks

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  9. #9
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    784
    wait, let me guess, you have a SB live...

    I know of 3 or 4 people that have had problems with the SB Live and the .018 chips...

    I just pulled mine and put an AWE 64 g0old in..

  10. #10
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    LOL!!! Man your good!!! I blew it up. I WAS working til I o/c'd it to high hell and i think the soundcard was fried. I need an AWE64 or maybe a Diamond MX300. Something nice. I'll post it in the FS forum. Oh, and can you tell me where to get an Awe64 gold at a nice price?
    thanks

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  11. #11
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    1 hospital way
    Posts
    1,860
    doesn't your mb support 1/4 pci divider?
    whatever

  12. #12
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    Of course, but dont ask me why it happened. The card is jacked either way.

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •