Iwill Slocket II ... i need a picture of it
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 9 of 9

Thread: Iwill Slocket II ... i need a picture of it

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349

    Iwill Slocket II ... i need a picture of it

    Or even better a .PDF that will give me all the dimensions. the picture as high resolution as possible, as I'm proly going to end up using my ruler on the screen to get the dimensions , and from the top. a side view would be handy too.

    thanks in advance....


    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  2. #2
    Join Date
    Nov 1998
    Location
    CANADA
    Posts
    772
    I dont have a digital cam at the moment, but I do have a Slocket II. If you tell me precisely what measurements you need, and in what units you'd like them, I'd be happy to whip it out, and measure it for ya.

    ------------------
    "In the computer industry, there are three kinds of lies;
    lies, damn lies, and benchmarks."

    [This message has been edited by XkALiBRe (edited 04-17-2000).]
    "In the computer industry, there are three kinds of lies;
    lies, damn lies, and benchmarks."

  3. #3
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    well every thing actually

    I'm busy designing a hO-block for Deveg's Chip-Chiller. he is going to use a Iwill II slocket, he had sent me an picture already, with some info on it,
    http://24.68.81.76/images/iwill-slocket-ii2beta.jpg

    I'm ACAD'ing it and need to be as accurate as possible
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  4. #4
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    England
    Posts
    733
    Just bringing it back to the top.

    I haven't had any luck finding a side view picture.

    If anyone here has a digital camera and Iwill slocket II could you post or email me or rotor a picture.

    daveg@thehouse75.freeserve.co.uk
    Athlon 1Ghz AXIA Stepping
    Abit KT7a Rev1
    256mb generic
    CL GTS 32ddr
    Vortex 2 (2048)
    GXP60 20Gbytes

  5. #5
    Join Date
    Feb 1999
    Location
    The Dark Side
    Posts
    76
    I have the Iwill, and a really good camara! Give me a couple hours and I'll see what i can do...
    You WILL respect my AUTHORITA!

  6. #6
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Manila, Philippines
    Posts
    13,269
    I replied to this in the General Forum already.
    ? Quantum Physics ? Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    England
    Posts
    733
    We need a picture because Rotor is making me a water block. Those big capacitors might be a problem. Most of the pictures I've found on the web don't clearly show the height of the capacitors relative to the height of the cpu.
    Athlon 1Ghz AXIA Stepping
    Abit KT7a Rev1
    256mb generic
    CL GTS 32ddr
    Vortex 2 (2048)
    GXP60 20Gbytes

  8. #8
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    USA
    Posts
    330
    I saw an article somewhere about a month ago where the guy unsoldered the capacitors and put em on the BACK of the board. All kinds of clearance then.

  9. #9
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    Thanks toolbox

    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •