AMD K6-2 & 600 MHz
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: AMD K6-2 & 600 MHz

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Cincinnati, OH, USA
    Posts
    159

    AMD K6-2 & 600 MHz

    How many of you guys have made it? Cooling set-up? What kind of voltage? (And most importantly what chip did you start out with?) I'm just wondering if I have a chance using a Peltier, decent heatsink, and at least 2.5v. This could make for a nice cheap, fast upgrade if I could get it to work.

    ------------------

  2. #2
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Scotland
    Posts
    444
    I have made it to 600 using a k6-2 533. I have an alpha 7HO from 3dfxcool and I am running at 2.6v. For more info check out the "whos got the fastest k6-2" thread in the CPU section.
    TBird 800 @ 1008
    Abit KT7-Raid
    256mb Crucial @ 149 cas2
    Prophet II MX(230/210)
    IBM 75GXP 30Gb
    Asus 50x
    Mitsumi 24x4x4
    Belinea 17"

  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Australia
    Posts
    6
    I have an amd k6 2 400 currently running at 450 (4.5 x 100 with 2.4 volts) and I can't get it to run at 500 with out at least 3.o volts it works but I can only run 10 mins at a time cause it gets to hot I can't put water cooling in cause my dad reckons I am an idiot and that I will blow it up. Anyway Does any one have any other tips on cooling. Does any one know why thew least I can go on 500 is 3 volts? Also what can I damage by putting the FSB up. I currently have a gigabyte GA5AX and it is running at 100 mhz with PCI at 33.3 and AGP at around 66. What damage can it cause if I put it up to say 110 mhz x 4.5. Please e-mail me at gerg_101@hotmail.com if you have any good ideas. thanks greg

  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Cincinnati, OH, USA
    Posts
    159
    TonForty, thanks very much for the information. Do you believe the 533 or 550 chip would be more appropriate for the job? I know the 550 requires 2.3v at it's normal settings. How about the 533? Is it 2.2v? If so then it might make a bit more sense. (there is only about $10 difference between the two now) I was thinking about the Alpha set-up like you have, or using a Peltier. Probably 2.6v but I'd be willing to go up to 2.8v if I had to. Just seems remarkably few people have made it to 600, then again few people seem to have attempted it so far. I did get a 500 running @ 550 w/2.4v with no problems. Just used a standard Globalwin HS & fan.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •