C2 566 @ 850 1.5v
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 9 of 9

Thread: C2 566 @ 850 1.5v

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    144

    C2 566 @ 850 1.5v

    As we speak..
    This is an OEM I found at http://www.spartantech.com/ using pricewatch

    Abit BF6 with Abit Slotket III..

    Just cranked her up so I haven't done any tweaking or benching yet ...

    Since BF6 does not have 8.5 multiplier, CPUID says FSB is 189 and mult is 4.5...

    I will be bumping her up to see where she stalls and let you know...

    Looks like the 300a and 366a are going to have to pass the helm to the 566e...



    [This message has been edited by cyanide (edited 04-13-2000).]

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Oroville, CA (Redneckville)
    Posts
    732
    Awesome... let us know how it goes. The thing thats bugging me about the C2's is that 66mhz fsb thing, and the multiplier being so big. Bastards!!! Why couldnt they have just made it 100mhz fsb... hehe.

    Anyways, keep me informed cause I may wanna buy one for future overclocking projects and just put it in my safe.
    Long Live The BP6!

  3. #3
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Houston TX. USA
    Posts
    2,308
    I was worried about the high multipliers on them too cause my MB only goes to 8.0, but it seems it will work anyway, I'm glad the Celermines are 66mhz buss, easier to OC and dont have to buy PC-133 ram.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    brooklyn
    Posts
    542
    got mine 566@850@1.5v
    tried 566@1003@1.8v no go stable but boots fine
    tried 566@966@1.8v no probs
    abit3 and pep66




    ------------------
    If u dont like it suck on it. Enjoy the pleasure :-). Hope u like it
    instant messenger name is

    http://heatware.elitehardware.com/list.shtml?action=search&option=bonkers325

    bonkers325(thats aim)
    primary email is this
    bonkers325@yahoo.com

    backup email is this
    bonkers325@pcabusers.net

    Heatware

  5. #5
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,751
    What mobo is that??

    salt

  6. #6
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Club Tropicana
    Posts
    2,047
    Wow that mean that it should go happily on my BE6-2, what does the BIOS say at start up when at 566????

  7. #7
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,751
    Hey bonkers864,

    Abit3??

    salt

  8. #8
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    144
    Psyduck,
    BF6 with latest BIOS reports:


    Pentium III, 566


    I believe that BE6-2 has essentially same BIOS with support for HPT366 added ..

  9. #9
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Club Tropicana
    Posts
    2,047
    They have identical BIOS's, in fact the boards are basically identical. This is great news, I'm definately going to get one of these.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •