What's is wrong with my over?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: What's is wrong with my over?

  1. #1
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    3

    What's is wrong with my over?

    Sorry my English!
    I have a Asus P5S-B (S of Sis controler, with video Sis530 and sound ESS-Solo onboards) and K6-2 400 and i can't do put the bus to run at 112Mhz (only at 105/100/...).
    In this frequency of 112 i have graphics problems (the images of Win98 was showed wrong) but the stability is so so.
    Where is the problem? In the video onboard ("AGP2x"), in the Sis controler, in the CAS-RAS latency of RAM (set to 2-2-2 now, but i have tested 3-3-3 and the same problem)+ the 8Mb of video onboard, in the L2 cache or where?
    Anybody have the solution/sugestion for this problem? Because i want run them @448 instead @450 and i can't do this.
    Thanx in advance!

  2. #2
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Arlington, Texas, USA
    Posts
    882
    I think it is your on board Sis Video.

    ------------------
    Check out the Overclockers Network at: http://www.overclockers-network.com/
    -Lord Gumby: Administrative Gear Head
    Check out the Overclockers Network at: http://www.overclockers-network.com/
    -Lord Gumby: Administrative Gear Head

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •