My PC100 id faster that my PC133..no lie.
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: My PC100 id faster that my PC133..no lie.

  1. #1
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Bradford, UK
    Posts
    70

    My PC100 id faster that my PC133..no lie.

    Please excuse the spelling mistakes in the title.I was shaking with anger when I wrote it.

    OK....long story short......

    I had my 450 fine at 600mhz. 3DMark, UT, Windows all ran fine with my TNT2 having sidebanding disabled.

    I was happy with this for a day or so..until I thought I will try 3DMark @ 600 with sidebanding enabled.

    Results....

    600Mhz, 1 64Mb pc100 dimm. 3DMark runs..just

    600Mhz, 2 64Mb pc100 dimms. 3DMark dont run.

    600Mhz, 1 128Mb pc133 dimm. 3DMark DONT RUN!!

    WHHHHHHHHYYYYY???? The RAM is micron and all the mobo settings were the same!!

    Heeeeelp!!




    [This message has been edited by Migrane (edited 01-20-2000).]

  2. #2
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    91
    What kind of mobo do you have?




    [This message has been edited by shadowboxer (edited 01-20-2000).]
    Kernel32 caused an invalid page fault in Kernel32. This program will be shut down.

  3. #3
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Bradford, UK
    Posts
    70
    Abit BF6. Next question

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •