More problems with o/c..help
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: More problems with o/c..help

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    rowland height CA
    Posts
    26

    More problems with o/c..help

    got a p3 450...disabled error hold and it started to load windows..but window looked grainy and froze(o/c it to the minumum 4.5 x 112)...need help..i dont have any heatsinks or fan only the one that came attached with the p3 chip...do u think that is the reason why its not working??can someone help??

  2. #2
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Sao Paulo, SP, Brazil
    Posts
    320
    Try increasing the CPU voltage to 2.1 or 2.2.. this must solve your problem.

  3. #3
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Mobile, Al USA
    Posts
    165
    Before you try a voltage increase try 124Mhz. Set the AGP to 2/3 and disable speed error hold. If your ram will run at that speed you will prob be OK. Very few PIII450 will not run 558MHz @ 2.0V. The pherp. normally will give problems running at some bus speeds.

  4. #4
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Elkhart Lake WI
    Posts
    575
    i agree with minus its...probably an agp thing...lower ur agp speed...i think its ur video not the cpu..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •