Search Results - HardwareCentral Forums
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Search:

Type: Posts; User: craven

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    681

    I have precisely the same problem :-( I hear...

    I have precisely the same problem :-( I hear that a possible fix may be to completely uninstall your existing SBLive drivers before you attempt to install LiveWare3, and make sure your windows/temp...
  2. Replies
    1
    Views
    965

    Re: the 50% sound setting - I had a similar...

    Re: the 50% sound setting - I had a similar problem. Strangely it just seemed to go away one day!!! You could try reinstalling (the latest) drivers and SBLive software.

    Also, some programs affect...
  3. You could also try http://www.sblive.com ...

    You could also try

    http://www.sblive.com

    Follow the links to "Live!Ware" (top right), then after
    follwoing about a million more links you shouyld be able to find the drivers (latest date is...
  4. Thread: soundcard woes

    by craven
    Replies
    2
    Views
    996

    I also dont want to state the obvious, but is the...

    I also dont want to state the obvious, but is the volume turned up for WAV playback?

    Doubleclick on the volume control in WIn95/98 to check. Also make sure none of the controls have the mute box...
  5. Replies
    0
    Views
    1,029

    Please help - recording sound to HD

    Hi,

    I have a SoundBlaster Live! soundcard and I need to know how (if its possible) to record sound from various sources, namely a VCR/TV I know you can record your voice etc easily
    via the...
  6. Replies
    1
    Views
    1,043

    Look for new drivers on the Web site of your...

    Look for new drivers on the Web site of your sound card manufacturer. Also do this for your video card (this may be the problem,not the sound card).

    Check Electronic Arts(?) WWW page for patches...
Results 1 to 6 of 6