Search Results - HardwareCentral Forums
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Search:

Type: Posts; User: mikendi

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    675

    Start up in safe mode and uninstall the sound...

    Start up in safe mode and uninstall the sound card if it is still listed there. When you boot back up Windows should find it and reinstall the drivers. You may have to restart it and next time tell...
  2. Replies
    2
    Views
    358

    No I can't get it to work on this T-bird (GA-7ZX)...

    No I can't get it to work on this T-bird (GA-7ZX) I had to wipe the drive clean to get the damned CL goody package out of the system. I got a Platinum to go into a Xeon on the first try - (A-Trend...
  3. Replies
    2
    Views
    358

    SB Live Drivers all the same?

    I put a SB Live in my T-bird (KT-133) can I install the SB Live Platinum drivers to get this up and running? I downloaded drivers from CL, but the uninstaller was corrupt, and froze up every time I...
  4. Replies
    4
    Views
    572

    Well don't this beat all - I just remembered some...

    Well don't this beat all - I just remembered some piece of crap A-Sound Express card I has buried in the closet - so for a lark I put it in and "BINGO" installed right as rain - go figure. I'm just...
  5. Replies
    4
    Views
    572

    Thanks smokingbear - I says it's looking for...

    Thanks smokingbear - I says it's looking for files on Win98 CD, when that CD isn't even in the box. When I put the Win98 CD in and press OK - it informs me that it can't find the files on Win98. ...
  6. Replies
    4
    Views
    572

    Sound card issues - Just shoot me

    This is the first time I've had problems with sound card install. I've got a GA-6VX-4X with on board sound. I don't have a system disk so I tried installing the SAME drivers off a GA-7ZX disk. (Both...
Results 1 to 6 of 6