Search Results - HardwareCentral Forums
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Search:

Type: Posts; User: PlunX

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: SB16 'clicking'

    by PlunX
    Replies
    2
    Views
    440

    I had a SB16 and whenever I was listening to an...

    I had a SB16 and whenever I was listening to an audio file (other than MIDI) and another sound occured on the system, though AIM, through ICQ, etc. I'd hear a clicking noise.. Is this what you're...
  2. Replies
    1
    Views
    382

    Possible problem with a Sound Blaster 16...

    I have an old Sound Blaster 16 and I think it may have a problem... For instance, if I'm listening to an audio file, I can't hear any sounds from any other applications. I have an ALS120 from 1991...
  3. Replies
    6
    Views
    383

    I'm sure that it's just a conflict with my...

    I'm sure that it's just a conflict with my system, but any time I tried to use a PCI soundcard I'd get MSGSERV32 errors when Windows loaded after I installed the drivers. A friend of mine has a...
  4. Replies
    1
    Views
    346

    Coincidentally, I downloaded an old Blake Stone...

    Coincidentally, I downloaded an old Blake Stone demo and it had an executable file called "SETBLASTER.EXE" that automatically found my settings and added them to my autoexec.bat. But, I remember also...
  5. Replies
    1
    Views
    346

    How do I "SET BLASTER"?

    I have an old Sound Blaster 16 and the software for it doesn't automatically put the "SET BLASTER=" thing into autoexec.bat. Does anyone know of any programs that'll automatically do this or have any...
  6. A possible problem with an older sound card...

    I have been using this old Avance Logic Sound ALS120 from 1991 for ever since I built this computer. It's never gave me any problems until now (I think).

    After a few hours of running Windows and...
  7. Replies
    2
    Views
    334

    A SoundFont question...

    I have a really old sound card (Avance Logic Sound ALS 120), and I think it has gone out on me. It still works, but I get an annoying static sound when I open applications, view pictures, etc. I've...
Results 1 to 7 of 7