Search Results - HardwareCentral Forums
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Search:

Type: Posts; User: iwajabitw

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    437

    Found it, the microphone volumn was up instead of...

    Found it, the microphone volumn was up instead of muted, stupid me, more patience grasshopper.

    ------------------
    Athlon Thunderbird 700
    MSI K7Pro/110
    128 PC-100
    Elsa Gladiac GTS/32m...
  2. Replies
    2
    Views
    437

    Static in left side speaker

    I have a SB Live Value, 2 days ago I started getting static in my left speaker( Altec Lansing), so today I returned the speakers and got the Cambridge FPS1000, static is still there, not as much, but...
  3. Replies
    5
    Views
    407

    It sounds like you may have one of the effects...

    It sounds like you may have one of the effects setup in the audiohq properties . Check the mixer,EAX, and the sound speaker settings in there to make sure something isn't turned on. I always leave my...
  4. Replies
    5
    Views
    407

    The easiest thing to do if you have good powered...

    The easiest thing to do if you have good powered speakers is to back the volumn down in the game or in the audio mixer. Then you can just crank the speakers. How are you effects set, bass, treble,...
  5. Replies
    4
    Views
    646

    No I use a local company called HIWAAY. The...

    No I use a local company called HIWAAY. The actually rent or get there service form Bellsouth's DSL, but according to them the do not use the Bellsouth servers, they have there own locally. True or...
  6. Replies
    4
    Views
    646

    I have had no problems with my SBLive value. The...

    I have had no problems with my SBLive value. The 5.1 as far as I know is digital surround sound that will only be used by a DVD movie such as the special Terminator 2, for know I don't know if any...
  7. Replies
    2
    Views
    452

    You may have deleted something. First did you...

    You may have deleted something. First did you install anything new that would have bumped the IRQ's around. If not then go to add/remove and get rid of the drivers, then go back to system properties...
  8. Replies
    7
    Views
    634

    When I had a MX300 I would go here if there sight...

    When I had a MX300 I would go here if there sight was down. The sight can be confusing at times. www.vortexofsound.com

    ------------------
    Athlon Thunderbird 700
    MSI K7Pro/110
    128 PC-100
    Elsa...
  9. Replies
    0
    Views
    310

    Just upgraded

    Just traded my MX300 in for a SB Live Value. I installed the LiveWire 3 drivers and so far everything is great. I was just wandering about any optimal settings or recomendations for best performance.
  10. Replies
    1
    Views
    515

    Go here: http://support.aureal.com/

    Go here:
    http://support.aureal.com/
  11. Replies
    1
    Views
    348

    Go here:...

    Go here: http://www.diamondmm.com/default.asp?menu=support&sub_menu=Audio&item=drivers&product=Monster_Sound_MX400
  12. Replies
    3
    Views
    530

    Uninstall your modem, them put in the sound card...

    Uninstall your modem, them put in the sound card and let it find it's irq's. Make sure GTS is on it's own irq mine is 11. Sound cards normally take 2 or 3 irq's, then reinstall the modem because it...
  13. Replies
    10
    Views
    601

    Personally they were a pain to install for me on...

    Personally they were a pain to install for me on my DM MX300. It didn't ask for my Monster drivers after installing the new aureal drivers so I had to add those in and then i just seemed to act...
  14. Replies
    10
    Views
    601

    Had the same prob but found this door in and then...

    Had the same prob but found this door in and then you can navigate around frome here.
    http://support.aureal.com/



    ------------------
    It Was All Just Another Brick In The Wall
Results 1 to 14 of 14