Search Results - HardwareCentral Forums
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Search:

Type: Posts; User: hnate

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    610

    Does this problem exist on the newer Althon...

    Does this problem exist on the newer Althon boards? I ask cause I had the same problem on my AX59Pro MB, but not on my MVP3-G2. I may be upgrading in a few months and would hate to see that problem...
  2. Replies
    1
    Views
    364

    SBlive & Athlon systems

    Does the crackling sound exist at all on Athlon based systems? I'm building a new computer soon and I want to keep the Live for recording. I had alot of problems with it on my Super7 system, until...
  3. Replies
    1
    Views
    489

    Echo Soundcards and AMD Systems

    I want to get a new soundcard for multitrack recording. I want one of the soundcards by echo, not sure yet Darla or Gina card. Currently I use a soundblaster live. And it had some problems on Via...
  4. Replies
    3
    Views
    291

    I agree with Blinky. I had major problems with...

    I agree with Blinky. I had major problems with that setup on an Aopen AX59Pro. I tried all sorts of stuff. I swapped MB from my other machine and no problem at all! So if your building this...
  5. Replies
    3
    Views
    601

    Goto www.westerndigital.com...

    Goto www.westerndigital.com and download their diagnostic and utility software. It will run diagnostic and can sometimes repair the drive.
  6. Replies
    5
    Views
    574

    I had that same problem on my Ax59Pro. I could...

    I had that same problem on my Ax59Pro. I could never solve the problem with UDMA turned on. If you will disable it, it can give you a temporary solution. I know it sucks. Luckily I had another...
  7. Thread: MX400

    by hnate
    Replies
    2
    Views
    370

    Thanks for the reply. But I've tried with fresh...

    Thanks for the reply. But I've tried with fresh install and it still does it before I install any VIA drivers. On 95, 98, 98SE, 98Lite, and ME. I just want to be sure this problem only exist on...
  8. Thread: MX400

    by hnate
    Replies
    2
    Views
    370

    MX400

    Since I'm throwing in the towl with my VIA based motherboard and SBlive crackling problem. I'm going to buy a new soundcard. Probably MX400, I do primarily Multitrack recording, has to be full...
  9. I would definetly try disabling the UDMA and see...

    I would definetly try disabling the UDMA and see if that is it. Let us know how it works out.
  10. I also had that problem with SB Live. I also...

    I also had that problem with SB Live. I also changed slots and updated every driver I could think of with no luck. Unfortunately only way I have been able to fix it is by disabling UDMA in the...
  11. Replies
    10
    Views
    578

    I do multitrack with my SB Live! I use that...

    I do multitrack with my SB Live! I use that along with Cool Edit Pro. It works great together. If ya want the software I can tell you where to download the full version for free. Mainly you can...
  12. Replies
    3
    Views
    356

    I also have that problem with SB Live Full...

    I also have that problem with SB Live Full version. At first I thought it was speakers blown(FPS 2000). So I tried headphones...same thing. Now I think it is my digital cable from speakers to SB...
Results 1 to 12 of 12